Котизм

Коти, наче в ресторані,
Люблять вибирати,
Що їм їсти, що порадите,
Гей, офіціанте.

Їм власивий непідробний
Аристократизм,
Вони чують, де підвонює -
Що в кастрюлі скисло.

Запашок - це лиш півгоря,
Гірше - ковбаса,
У якій - одна лиш соя,
Й мяса кіт наплакав...

А підсилювачі смаку -
Крутять коту в роті,
Мабуть, гума - й та на смак -
Краща та природня...

Може, це звучить банально -
Місце на підлозі
Ковбасі, де з натурального
Лиш бактерій посів.

Проявляють гоноровість
І тупий котизм.
То ж звіряйте на котові -
Склад продукту й ризик.


Рецензии