Ирк1уран сир

дадан буван иркуран э сир,
валадис дахас хата-тахсир.
дагурай пун эвледис газаб,
хазурдия хартис ис жуваб.

чираг суман дуйил х1ас киху,
чаб угай варис г1ак акуне!
ягар гушар Аллахди лиху,
фацун хилар сад сайкай шуне.

гумур шуне дуйил фай сабур,
чун агуб э умматис абур.
юзаг1 касар и чун ми жилил,
дагурай чун алда яг килил.

килди дуйис акас чве тагриф,
даайва жигил бялар хайиф?
иркурал адиф даай чве фурс,
хх1я дарсе ми, ухятис ламус.


Рецензии