На вiдстанi Дотягнешся рукою

А. П’яццола «Adios Nonino»,
О.Герке (скрипка), О.Федоренко (фортепіано), Київ

На відстані… Дотягнешся рукою…
Торкнешся ледь відчутно… Промовчиш…
І далі над Землею і по колу
Між променями Сонця полетиш…

На відстані розніженого звуку
Відбудешся польотом наяву…
Введеш себе в очікувану злуку…
Належно приймеш чари і красу…

На відстані… З оголеного серця
Злетиш у глибину першооснов…
Життя-миттєвість і Душа безсмертна
Тебе проллють краплинами в Любов…

13.05.2017


Рецензии