В останнiй раз...

В останній раз ми на порозі школи.
Вже зовсім скоро йдемо у путі.
Невідані іще і не знайомі.
Шукати свого щастя у житті.
Випускники. Дорослі класні діти.
Неначе вчора вчитися прийшли.
До школи. А сьогодні що робити?
А відповіді досі не знайшли.
В останній раз ми на порозі школи.
Стрічаємо своїх учителів.
Рідних людей, до самого, до скону.
І не знайдеться в мене ліпших слів.
Бузок розквітнув на шкільнім подвір'ї.
А солов'ї? Ви чули солов'їв?
Ось так і ми, теж сповнені надії.
Покинемо насиджених країв.
Ось так і ми пройдемося в останнє.
Стінами школи – незабутній час.
На щастя і на радість. На прощання.
Даруєм квіти – згадуйте про нас.

14.05.17.


Рецензии