У куточку

Забракло відкритих дверей
Для будинку душі моєй
Вона томиться на дивані
Знесилена, ніби п'яна
Тремтить від страху
І болю, що світло тьмяне

Забракло чесних очей
Для вікон душі моєй
Картин, що підіймають
Зіниці втомлено шукають
Коліна ведуть зі скрипом
Душу, що лине дихать

Забракло щасливих гостей
В кімнатах душі моєй
Безмежних, як білий світ
Самотність в кутку сидить
Там вітер рве гучно дах
Хіба все повинно бути так?


Рецензии