Мр мо

Це сон,чарівний,дивний сон:
Пелюстки,сонце та троянди.
Дивлюсь крізь чистий горизонт,
А мрії немов спалахи гірлянди.

Я не сумую,хоч дощить.
Мені спокійно,навіть більше-
Я хочу втримати цю мить,
Щоб згадувати "як раніше".

За ранком-день,а потім вечір...
За днями дні,роки пливуть.
Не закривай для мрії двері,
Адже без мрії не живуть...

Цей світ захоплює,дивує,
Показує красу свою.
Не знаю,що за горизонтом,
Я мрію,бо лиш раз живу.


Рецензии