Народилася iнша реальнiсть

Народилася інша реальність…
Сон пройшов…
Від Землі відділилась дуальність…
Стихла кров…

Народилася інша реальність…
Здрастуй, день!
Ми з минулим навік попрощались…
Ми – в «тепер»…

Народилася інша реальність…
Добрий знак…
Розірвалась Небесна яскравість –
Диво-птах…

Народилася інша реальність…
Ти – це я…
Ми обоє – частинки сакральні
Пізнання…

Народилася інша реальність…
Там і тут
Відкриваються двері-портали…
В Світлу Путь!

12.05.2017


Рецензии