Красив оч т як кохають

Красиві очі ті, які кохають,
Вони блищать як діаманти сходу,
Коли світитися яскраво починають,
Доповнюючи сяйвом свою вроду.
Щасливі очі ті, які не знають,
Ні сліз, ні смутку, ні біди, ні горя,
Сміються хай, шалено хай кохають,
Хай тонуть в них, як небо в хвилях моря.
Є очі, що беруть в полон красою,
Але холодним поглядом вбивають,
Тому, щоб кожен поруч із собою,
Людину мав, з очима, що кохають...


Рецензии