В цiлому свiтi мiсця не знайшлося...

В цiлому  світі місця не знайшлося…
Я інша. Не проста і не така.
І все, що тут зі мною вiдбулося,
на казку схоже… Та про колобка.

Сама собі напасть і таємниця,
з надією – погане обмине…
І де вона, хитрюща та лисиця,
що з'їсть мене? ))


Рецензии