Вада. Вада. Кругом но Жабк

А ты хаціш, шо, в КосьМась с немаччу?

Я тут васПеть хател бы что.
Ну, как ш, канешне, гындэ Петечэк.
Шо, О, хо-хо, іграют вжо
Да на гітарах і на креjСерэ.

А я, ну, што… сплашноj хахол ж.
Іj а ні j петрю ні па-бесавскі.
Бо ж дэ в мынэ та був Шкутко
Учітелем-газетчіком-с.

Да-да, Серьго. І с Пітер он.
А не какоj-та шус3j венічак,
Ціпа зе, го, Вэ Кабачкоф,
Шо знае вделаці пасьцелічку ль.

А я іскал ево давно.
І снова j снова средзі бэстолоч.
Но вдруг атклікнуЛёся щось:
Оj-ёj! Васіль? Нывжэ із Наб Човнэj?!

О так татаркы нас куда вж.
Да, ха, в дахах да ажны в Астра-Хань.
І выроблеjся, хы, з грыха,
Калі ні зь ІнКі зь ЛімоНечыхы фш.

В нізінцы в нас ціпло зь фсікда.
А, вах, ву горы ты не хцев бы сце j?
Да, экс3мальНенька суцьба:
Ламаць драва, дзе j не патребна пак.

...і вот мы тут назароБляв:
Назару на свята ісба


Рецензии