Роздуми в окоп

 Сидів в окопі чолов’яга
Мобілізований в АТО
Звичайний тракторист, трудяга
Немає навіть і авто

За кілометр расєйський прапор
Сусідів криє міномет
Он танчик суне, провокатор
Пора дістать гранатомет.

А в Києві є-декларанти
Мільйони пачками сують
Вони в країні цій мігранти
Не дай бог що – одраз чкурнуть.

І думав чолов'яга сивий
Не по роках, а від війни
«Де ворог мій? Той, боязливий ?
Чи вдома в Раді всі вони?…»


Рецензии