Безсмертний Полк на укр. яз

Безсмертний Полк у пам"яті живе!
У стрій пліч-о-пліч знову він встає
І  марширує вулицями міст...
І бачуть його люди в повний зріст.

Зі старих знімків дивляться на нас
Всі ті, хто світ від окупантів спас.
Вони навік лишились в тих рока'х...
Несуть нащадки предків на руках.

І гордістю наповнені серця
За діда, брата, сина чи отця...
Життя за перемогу віддали',
Смертю хоробрих в землю полягли.

Салютом Незабутній День гримить...
Солдат, в граніт одягнений, стоїть.
І квітів не злічи'ть у його стіп,
І вічності не гасне смолоскип...

А клекіт журавлиний в небесах
Пісня'ми закарбується в віках...
З геройських нагород зросла гора...
Народу невмирущему - ура!


10/05/17/


Рецензии
УМНИЦА!!! Счастья тебе!!!

Виктор Перепёлка 2   17.05.2017 21:42     Заявить о нарушении
БлагоДарю...
И Вам всего доброго...

Любонька   19.05.2017 20:12   Заявить о нарушении