***

***
Афсуски,
бош кўтариб юрган,
кўзи, бурни,
оё;-;ўли,
тили бўлган
;ар ;андай кимса
ўзини одам деб ;исоблайди.
***
К сожалению,
любое существо,
которое имеет голову,
глаза, нос,
руки, ноги и язык,
считает себя
человеком.


Рецензии