двi пiснi... двi долi... на укр. яз

Д/ві долі співають дуетом,
В/окалом злили'сь в унісон...
І/  а'льтові звуки фальцетом

П/ідносяться під камертон.
І/  чу'тно мелодію чисту...
С/олірує вітер-трубач,
Н/атхнення дарує артисту,
І/з нот видуває: "Не плач!"

Д/орога життя - приземле'на,
В/ирують лиш ду'ші увись...
І/  якщо покликала сцена,

Д/о слави й гроше'й не молись!
О/би'два шляхи поєднала
Л/юбов до пісе'нь у серцях
І/  музика в них залунала співзвуччям у двох голосах...


Рецензии