добродii на укр. яз

Д/остукатись до чистоти свідомості
О/бов'язково зможуть Небеса!
Б/езвихідь людства - у низькИй духовності.
Р/озбУдить розум святості роса. 
О/крОпить нею Бог серця зневірені...
Д/ушІ торкнеться Господа Любов...
І/ вірою воскресшою окрИлені,
Ї/м знов летіти в вічності покров...


Рецензии