на укр. яз

Калейдоскоп рядків різноманітних


Д/орогі, шановні друзі та знайомі,
О/беремок дум віршованих прийміть...
Б/удьте дружні і веселі, і здорові...
Р/ідним, близьким у житті нехай щастить!
О/дному' в "кохання" зазирнуть цікаво,
Д/ругий Всесвіт прагне розумом пізнать...
І/ ми за'вжди раді щиро, не для слави,
Ї/жу для душі' духовну готувать...


Рецензии