Ос нь змела як листя людей з пляж в...

*   *   *
                Спасу Христу присвячую

Осінь змела — як листя —
людей з пляжів...
відправлених до буколіки...
а дивляться на цю відсутність кражі
срібні повіки


І Той, Хто починав погоди,
не дивиться що Його зцінять —
а набиває між доми-колоди
жахи й прозріння
жах і прозріння
скрізь
як за шию холодочки
крізь
обнажіння з голосами...
мов з вершини точки
з одної точки —
скрізь
те саме


«так коли пишеш — чую вічне,
а коли ні ... — тебе побила б!!»
моя жона не буколічність
вона земна
жона правдива

28.9.2011


Рецензии