на укр. яз

Вірші співучі у палітрі нотній

Д/рабина з нот - музичні сходи в Небо...
О/ркестр крилатих звуків - це життя...
Б/ожественний політ - душі' потреба...
Р/апсодією в серці - почуття...
О/рнаментом мелодії є слово,
Д/оповнюють вірші' красу пісе'нь.
І/ ключ скрипічний - музики підкова,
Ї/й двері відкриває в но'вий день...


Рецензии