Мамi

Ми нечасто бачим їх сплячими,
Вони чекають нас за віконною рамою.
І коли вночі було лячно нам,
Ми під ковдрою грілися з мамою.

Коли слів не вдавалось стулити до купи,
І було нестерпно та боляче, -
Мама брала нас до себе на руки,
І ми чули, як вона молиться.

Коли знову дров наламали ми,
Коли світ повертається спиною,
Ми так хочемо бути із мамою,
Яка вчила нас бути сильними.

Ми ховаємось у соцмережах і статусах,
Та якими б не здавались незламними, -
Із чужими ми завжди, мов кактуси,
Помовчати хочеться з мамою.


Рецензии