Я люблю без обмежень...

Я люблю без обмежень, до болю...
До надриву струни у душі.
Наче вирвалось серце на волю.
Наче знесла любов рубежі.
Я до тебе - потік нескінченний.
Неспокійною хвилею  в слід.
Ти мій світ - до кінця незбагненний.
Моя доля ,.. початок,..мій схід...
Я люблю без обмежень, до болю...
Так, що тіло рве це почуття.
Як за тебе благала я долю.
То з тобою - початок життя.
То з тобою я дихаю вільно.
Ти - то крила мої, то мій зліт.
Я кохаю, мій любий, так сильно,
Що мені ти затьмарив весь світ.


Рецензии