я л тн й дощ...

*   *   *
                Вікторії Зоріній, дельтапланеристці, яка — молода,
                мов Ікар, — розбилася...
                присвячується


я літній дощ
я теплий дощ
що не шукаю —
а знаходжу здивування
іду я з площ
з дитячих прощ
Господь почув
наші моління і благання


я тіло площ
я тіло площ
і я іду за сонцем далі
з дитячих прощ
з дитячих прощ
і піднімаю золоті сандалі!

09.06.2012


Рецензии