Пря

Скидайтеся мені
по п’ятаку
не втомлюються — від смаку...
Є дух Святий як вітер —
                у природі
де-інде зустріча-а-ючись гуртку
він очі відкрива
на день
в любов таку
що страшна сила
проника в народ мій!

Й не розуміє — чому жить
оголений стоїть й дрижить
на долах — вказівник у вітряку
де Бог всередині меле муку...
те що прийде
       на цім
залізному віку

Кидайте, — кажу всім —
по п’ятаку
не втомлююся жить
де Христ лежить

лизнуть —
й не втомлюються від смаку

Я в прю і пащу
вам відкрию — отаку!!
Такою пащею як Бога не лизнете
то вхопите — хоч би медку

10.11.2012


Рецензии