13, 05, 2017 Ироничное

Рэчаіснасць палохае ...

на лес гляджу, бывае так,
І забываю...
Што ўжо гарадская...
Што не ўчора ў ім была,
Грыбы ды ягады збірала.
Сучкі, галінкі,
Спарахнелы корч
Кавалкамі ,
Каб пашукаць у хаце
У іх разынкі ...
Аж не падняць было
Тых кошыкаў ...
Затое так прыгожа ...
Пазітыўна так ... )


Рецензии