В д усього в ддерт як одна статуетка...

*   *   *

Від усього віддерті
як одна статуетка
стоять статуеткою —
в лісі і неба
конверті


стоять — і конверт роздувають...
два дочасово безсмертних!
дерева в снігу розгинають
а сніг унизу — і злітають
злітають — і не відлітають
можливо не можуть
і майбуть що не треба


ніхто і нічого не знає
нічого
ніхто тут не зможе
а з Неба їх охороняє
одна Матір Божа...


як до Марії художник
майбуть що не треба
можливо — не може
і в цих снігах довжник
завихрить кужіль і злітає
злітає — й не відлітає...
можливого ризик — художник
мабуть
бо й сніг — з неба


Можливо!
а тих — напір в жилах
а тим все важливе
і груди надіті на жильність! —


і сліпість і пильність!
і сліпість! і пильність...
серця і великі ...
й надіті
на світло —
можливе...


Можливе!


і що їм можливе??
що їх у дві різні машини...
а безформне будь ласка у форми
надформне!.. — до норми!!
сідаєте в норму оформитесь
палаєте — в норми!!
надформні?!
ті теплі а ті холодні
Вогонь їх — у лід
і огорнуть...
іде світ — небо синє...
іде світ — небо чорне...

25.12.2010


Рецензии