Щоб жити сьогоднi...

"Щоб жити сьогодні
на нашій Планеті,
потрібна куди більша
уява,
чим нам відпущено Природою.
Ми страждаємо від нестачі
уяви і пригнічуємо
її в інших".
Нассим Ніколас Талеб
"Чорний лебідь".


Солодше повітря свободи, нічого на Світі немає.
Від вітру очи наповнилися сльозою,
моя свобода гірка, мені її дала війна.
Ми живемо не лише у світі тварин,
а передусім людей.
Звідки, скажіть, в нас прокидається звір?
Навіть грози, цунамі, торнадо - жорстокі,
але короткочасна досада,
а Людина жадає крові собі подібного, як.
До чого буваємо злісні один на одного.
Світла немає спочатку в наших Душах,
потім навколо нас,
вичерпали ми його запас.
Тільки дитяче розуміння просте.
Навкруги все блищить снеговидною чистотою,
але нам наблизиться до неї можна,
тільки при дотриманні Світу Совісті, як такового.


Рецензии