добродii на укр. яз

На сенс буття свій погдяд особистий
У кожного карбується в думкАх...
Якщо душа, - мов білий аркуш чистий,
То й доля - в Божих Праведних Руках...


Д/озріле колосся ситнИм хлібом стане...
О/сь так повелОся: життя - це екзамен.
Б/оргами важкИми обтяжуєм дУші:
Р/озумно грішать всі раби непослушні.
О/свічені надто, щоб пОмилки править.
Д/обробут багатий - лиш те і цікавить.
І/ хто ж бУде сіять в народ вістку дОбру?
Ї/стивне з духовним - в змаганні на пробу.


Рецензии