Гра в кохання

Минуло вже немало днів,
А в голові одне питання:
"Невже ти справді так хотів
Лише зіграти у кохання?"

Виходить, що то все брехня
І очі здатні обманути?
Не вірю я! Не в змозі я
Так просто взяти і забути...

Була то все ж моя помилка,
Тебе я навіть не виню.
Хоч на душі і досі гірко,
Себе я згодом віднайду.

Себе знайду, тебе забуду,
На волю думки відпущу.
І з іншим вже щаслива буду-
Тебе я більше не люблю...


Рецензии