Стрункi струмeнi дощу...

Стрункі струмені дощу,
у весняному параді цвітіння і буяння.
Бузковому кольору пріоритет віддаю
з великим бажанням.
Період цвітіння бузку - аромату п'янкого пора.
Люблю у бузковій купатися купелі,
вдихати невідомі, зоряні, неземні простори.
Парад бузкових, казкових квіточок,
відкриває раннім бджілочкам
веселі домівочки.


Рецензии