на укр. яз

Невигаданий ностальгії сум
Їдким туманом в"ївся в наші душі.
Шукали в чужині' рахат-лукум,
Але "танцюєм" в наймах "каперуші"...


Д/іалогом за круглим столом
О/статочно підве'демо риску:
Б/ра'тня дружба - надійний синдром
Р/озуміння та війнам протесту.
О/днодумці із різних країн -
Д/обродійності й віри легати,
І/хтіандри душевних глибин...
Ї/х поетами божими звати.


Рецензии