на укр. яз

Поет - краси земної менестрель,
Творінню Божому складає оди...
Перо макаючи в словесну акварель,
Малює римами гармонію Природи...


Д/о Небес и уздовж простягнулись природні простори...
О/кантовані лісом, степи' і луги, і поля'...
Б/ерегами оточене море...доли'ни і го'ри...
Р/ізнобарв"ям дивує квітуча планета Земля.
О/бігріє усіх доброзичливе, лагідне Сонце...
Д/ощ напо'їть, купаючи спраглих у чистих струмках...
І/ вечірня зоря день ковтає до са'мого донця,
Ї/ї по'друга-ніч вже зірка'ми вкладає свій шлях...


Рецензии