Небо й хмари сонце добр

*   *   *
Небо й хмари і сонце – добрі!
Добрий й незамальований обрій...
Ти ввійшла –
як Церква і правда.
І Христос і я тобі
раді!

Личить небесам всяка радість! –
я у правді,
ти в правді, бо
Бог – в правді...

Прадо
Прага
Трудовий люд
люд правдивий до спраги
лиш опісля  –
чи то спраглий до правди...


Рецензии