Цвях

А як зможуть
очі правді
відкритись
я на Тебе зможу
вічність
дивитись!!

А що Бог складає цілість
по-Божому
я би міг дійти
мов прилетіть
по-художньому!
Ти сьогодні зачала, щоб родити
Бога-Слова,
мені в слові тільки й жити,
й дивитись...
Мені в руку тільки цвях
по художньому

хап! й людина у Руці –
Слово-Божій ...


Рецензии