Розколихалася весняна далина

*   *   *
Розколихалася весняна далина!
І кожен день – аж випивається
                до дна:
І серце п’є –
до дна –
чи це забави – чи це Бога славити?

Хустинка неба – а це далина??


А хто ж це
моє серце привітає?
І що воно
спорідненням пізнає…

Що серце зна?
й що серце зна?

осля везе Христа
а сонце чи це серце –
                сяє?


Рецензии