Сов сть

       Ісусовому серцю
       присвячується

Ти їх любиш. І це –
             єрусалимляни!
Які сплять і дивляться –
                сни!
Серце будиш – піють
                «Лазар!», «Осанна!!»
Зовсім будиш – закричать! –
                «Розіпни!!!»

Ось Христос! От в кутку
                прояснив!
Візьми – і засни?
Совість маєш? І злигався
                з релігією?
От тепер – і засни?!


Рецензии