Який це подарунок...

*   *   *
              Галині Панфілівні, мамі нашій,
              присвячується

Який це подарунок –
                літо!!
Стільки тепла …
А скільки –
світла!!!

А тільки в серці
в Божім світлі –
і пізнаю – т е –
в Божім світі …

Нестримний –
хліб
з діжі
росте
у танок
ліктів,
         писок йому
         намнуть
         відсвіти!

Ходять за мамою
               за світлом
Ходять за мамою – за світлом
очі за мамою
у світлі!
І хліб зійде –
в хаті нема нечистоти в повітрі …


Рецензии