Мить

Щось би мало бути...
Щось простіше...
Щось на кшалт мелодії зими...
Тихше!..
Тихше...
Це - не ми.
Хтось би мав нам небо прихилити...
Хтось веселий...
Може навіть - Він!..
Сонце? - Квіти!
Серце?!.. - Дзвін!!..
Так, я знов плекатиму дорогу
у твої освячені світи...
Ми - від Бога...
Я і ти...
Знову рима...
Знову на світанку...
Знову п'є бажань незвичних кров...
Світ в останку?..
Це - любов..:)


Рецензии