То скажи менi...

То скажи менi – який ти є,
бо для мене ти неначе сонце,
що в душi освiтленiй встає.
Хто ти, чарiвний мiй незнайомцю?

Та мені однаково вже, знай!
Бо тебе я серцем відчуваю.
І чого такого я не знаю?
Що з тобою поруч бути – рай?

Хоч жила я начебто в імлі,
ми були знайомі до знайомства –
бо зуміла як би я без сонця
жити на застудженiй землі?


Рецензии