723 птахи вилуплюються з яэць укр

птахи вилуплюються з яєць
і не визнають у просторі кордонів
у них немає індивідуальних обличч
Нема замків і темниць

У птахів немає чиновників
І вони не вивчаю в школі площі трикутників
Але птиці розумніші за нас
І їм не потрібен для сну матрац

 птиці вилуплюються з яєць з яєць
і не визнають в просторі кордонів
у них немає індивідуальних обличч -
вони з яєць з яєць з яєць
Нема у них ні замків ні темниць
вони з яєць з яєць вони, вони з яєць


У птахів немає чиновників
Птахи - вони з яєць з яєць вони, вони з яєць
вилуплюються
І вони не вивчаю в школі площу трикутника
вони з яєць з яєць вони вилуплюються
Але птиці розумніші за нас - вони з яєць з яєць вони
І їм не потрібен для сну матрац
Птахи - вони з яєць з яєць вони, вони з яєць
вилуплюються...


Рецензии
Цікавий твір! Просто гімн свободі... Сподобалось! Хотілось би бути як птах - бути вільним від безглуздя нинішнього світу...

Артур Грей Эсквайр   14.05.2017 02:29     Заявить о нарушении