Браты

Мої діди з України і по матці і по тату
Так навіщо стріляємо в воду невідомому солдату?
За кого ж ми боролися,
За кого тут лямку рвем
І за глотку ми схватились
І один одного ми дерем.
А до наших проводити
Того свалють за Рубен
Але а нам тут що робиті?
Ви скажіте вже браття?
На одній землі родились
З тім залишимося вже
Так в Росії українців
Половину мабу будь
І на Україні Російських
І навіщо тут на деруть
А той з Грузії явился
Але зовсім тут землячёк
Вам сподобалася наживка
Він закинув свій гачок.


Рецензии