Свiтанок

Боже, подай мені знак,
Про те, що вже скоро світанок.
Втомилась то так, то сяк,
Чекати той проклятий ранок.

Застрягла у тьмі, і зорі
Чомусь не освічують шлях.
І тіні  убогі та хворі
Щомиті навіють страх.

Іду крок за кроком, не плачу,
Стомилась, вже просто сміюсь
Коли той світанок побачу?
Коли я до нього торкнусь?


Рецензии