А Ваше волосся так в, еться - ах, Ваше волосся

А Ваше волосся так в'ється – ах, Ваше волосся –
Природними хвилями теплих жіночих спокус.
Так легко його уявити з вінком із колосся
І квітів, які порівняти із Вами боюсь.

Бо всі порівняння із Вами – що трав і що квітів –
То спроба незграбна сказати приємне про Вас.
Лиш погляд на Вас – і не вдасться уже розлюбити
Цю Вашу красу, що сама вже – окраса окрас.

На Ваше волосся я поглядом вкотре молюся.
Відводити погляд – надмір чоловічих зусиль.
А я й не приховую: Ваше волосся – спокуса,
І хвилі хвилюють – у цьому покликання хвиль…


Рецензии