***

Ясмин Каратова

Къаркъуба кьац!буцибси
Кьарлара бирар багьа
Дуц!румла дегъдешлира
Лябкьяхъу сунна багьа

Гушбиубси мукьара
Хахамбухъалли рахли
Бургу беркеси кьарра
Кьарла мякьлар вавнира

Кьар деръубли буунси
Вавнала багьа х!уни
Чебаира адлира
Рирхх!ерусну лех!ехъи

Сецад беръуб биалра
Кьарла багьа х!ебубк!ар
Деръубти вава-кьарла
Мура детарутину

Пях!диубх!ели мура
Сагати кьар челяркьян
Шиниша кьарла ургар
Гул вавнира адулхъан

Пайда агар хьунчала
Я г!яйнир кьар х!едухъар
Кьар агарси мерличир
Я вавни ах!едулхъан

06.03.2017 г.


Рецензии