Лише три слова...

Як тільки б ти
Сказав мені
Лише три слова, милий
Моя судьба в руках твоїх,
Мій самий білокрилий.

Я б мала твої руки
Завжди під пилиною,
Я б крала твої губи
Собі тільки під море.

Як тільки б ти зміг пам'ятати
Що я з тобою, милий
У кожну мить з тобою,
Мій самий безлюбивий.

Але у мене є доля,
Яка не хоче з тобою
Мучитися так,
Як я це роблю з тобою.

Стих
3 09 2016


Рецензии
Ну да. "Три слова" - это таки действительно клише. Вот, например - "Con tres palabras te dire todas mis cosas, cosas del corazon que son preciosas..."

Ванда Свичевска   12.05.2017 18:18     Заявить о нарушении