Я без тебе...

Що робити мені, мій коханий?
Я без тебе неначе без крил.
Наче світ у сіре весь вбраний.
Наче серце позбулось вітрил.
Що робити мені, мій єдиний?
Як ти йдешь, то плаче душа.
Я без тебе рахую години.
Я б за край, любий мій, вируша.
Що робити мені, моя доля?
За тобою я йшла б за край світ.
Так кохаю, що втрачена воля.
Ти падіння моє, і мій зліт.
Що робити мені, моє серце?
За твій погляд, хоч ціле життя.
Світ без тебе розбитий на скельця.
Я люблю тебе до забуття.


Рецензии