Кохання на все життя

Кохання на все життя -
Воно чисте, як та джерельна вода,
А смак його з роками не змінюється.

Кохання на все життя -
Воно непорочне, як те новонароджене дитя,
Що наповнює щастям, та радістю твій дім.

Кохання на все життя -
Воно, як те  тепле літнє сонце,
Що проникає  крізь тебе і зігріває твою душу.

Кохання на все життя -
Воно, як та  ясна зіронька в небі,
Що освітлює твій шлях, в скруті години життя.

Кохання на все життя -
Ти наче птах, здіймаєшся над землею,
А серце наповнюється співом.

Кохання на все життя -
То Подарунок долі,
Але не кожна людина, отримує його.


Рецензии