Тво в дображення

Куплет
Знаєш ти, як  серце  б’ється
Чуєш, як та пісня л’ється
Тихими нотами
Ніжними акордами

Ніжні фрази знов пролунають
Я скажу тобі, як кохаю
Глибину очей твоїх
Спалахи кохання вогнів


Припев
Я бачу відображення своєї душі
В твоїх очах, в твоїх очах
Моя любов, ти весь мій світ
На тебе чекаю я!

Ти бачиш відображення своєї душі
В моїх очах, моїх очах
Будемо ми разом назавжди
У думках!

2 куплет
Пам’ятаєш ти наші зорі
Як птахи з тобою на волі
Високо літали ми
Щирими були думки

Я так хочу, щоб ми взлетіли
Моє серце щоб затремтіло
У сильних твоїх руках
Так, як у спогадах...


Рецензии