В тв й полон

В твій полон...Я хочу в твій полон
Хоч на мить, хоча би на хвилину!
Хоч у сні! А краще б – це не сон!
Кожним словом я до тебе лину,
Кожним звуком, подихом своїм,
В кожній думці є твоє коріння -
Прокидаюсь з іменем твоїм,
Засинаю з мріями. Спасіння
Я шукаю в віршах і піснях,
У осінніх днях, і днях весняних.
...Я, мов птах, самотній дикий птах,
Що сховавсь від холодів Різдвяних.

Твоїх рук... Торкнутись твоїх рук
Хоч на мить, хоча би на хвилину!
Світ розлук, жорстокий світ розлук,
І немає часу тому сплину.
Я люблю. Ти чуєш, я люблю!!!
Ні, не чуєш, це моя омана...
Та молю, Всевишнього молю,
Щоб колись сказав: «Моя кохана».
Тільки ти. Послухай, тільки ти!
Хоч на мить торкнутись губ вустами...

Ти у сни свої мене впусти,
Розчини цю відстань між містами.


Рецензии
Редкий дар серьёзного Поэта.
Но режете души безжалостно.

Потомок Хазар   12.05.2017 15:37     Заявить о нарушении