Дай, Господи, щастя...

Дай, Господи, щастя,
як краплю роси.
Дай милістю Своєю
частинку успіху,
утримай силу життєвого оберега.
Дай здоров'я,
як необхідну силу руху,
для мети виконання.
Надай право дружбі конвалією пахнути,
енергією яскравою, як полум'я сяяти.
Любов'ю наповни моє оточення,
для сил поповнення.
Фарби смутку погаси,
невблаганною рукою року,
жени їх геть від мене жорстоко.
Шанс дай доленосній програмі,
зазвучати в моїй Життєвій Гаммі.


Рецензии