Я довго, пильно, придивлялась

Я довго, пильно придивлялась,
До тебе, любий мій, коханий,
І лиш тоді, тоді вкохалась,
Ти є єдиний і жаданий.

Хоч вітер гоне в*яле лисття,
А хмари криють люто голубу блакить,
Ти не журися зірка, нежурися,
Змогу з ним похопити щасття мить.

Я довго, пильно придивлялась,
Тепер вогонь незагасить,
Навіки вічниє вкохалась.
І час тебе мені дасить.

Зроблю я змову з другом часом.
Твоїх дверей сердець відкрив,
Провадить по шляхам як з гаслом,
Так обережно щоб ніхто незагасив.


Рецензии