Невипадкове випадкове щастя

З нього –
рук, рук,
рук!
Ось це моє серце весняне
І на яке світло кохане
З неба –
гук, гук,
гук!!


Що хочеш?
Що хочеш- сокочеш?
Стук і стук
стук і стук – стукіт!
Мала б любов лагідний
стукіт –
Бог би дбав
повів мов за руку...


Рецензии